Kreisz Nikolett

műkörmös

Vendéglátósként dolgoztam, amikor elkezdtem a műkörömépítést és egy ideig párhuzamosan is csináltam mindkettőt. Majd mikor kicsit magabiztosabb lettem, teljes értékűen a műkörömépítésre kezdtem fókuszálni.

Mint minden szakma és vállalkozás, nagyon nehéz az elején, de kárpótol a szépsége és a vendégek pozitív visszajelzései. Vendégeim, igényes hölgyek minden korosztályból, akik a mindennapok során ápolt és szép körmöket viselnek.

Segítek Neked a megfelelő formát és stílust megtalálni, és elkészítem közös elképzelés alapján a körmeidet. 

A műkörömépítéssel azért kezdtem foglalkozni, mert nem találtam meg a számomra legmegfelelőbb műkörmös szakembert, és nem tudtam rájuk bízni a kezeimet. Így gondoltam, hogy a képzés után magamnak fogom elkészíteni. Kis idő múlva rájöttem, hogy a műkörmös szakmát nekem találták ki, és magabiztosan tudok benne dolgozni.

A munkám magas színvonalának megtartása érdekében sűrűn járok technikai vagy díszítésre specializálódott képzésekre. Közben keresem a számomra legtökéletesebb anyagokat, amikkel álom lehet a munka. 

Így ha valaki szeretne luxus érzést kapni, és ezt a kezein is viselni, várom szeretettel!

 

“Ami számomra fontos, a precizitás és maximalizmus ebben a szakmában, és persze a megbízhatóság. Így a vendégeim nyugodtak lehetnek, mert nálam kellemes környezetben a számukra legtökéletesebb körmöket és kezeket fogják megkapni.”